Carbon Cleaner Motor tisztítás
EGR, turbó, részecskeszűrő, katalizátor, motor szelep, lambdaszonda tisztítás...
Belépés

Carbon Cleaner

Carbon cleaner! A motor teljes szénlerakódásmentesítése!

Amikor hidrogént adagolunk a normál tüzelőanyag-keverékéhez a motorban, pirolízis megy végbe a hengerekben, ami előnyös a szénlerakódások megszüntetése szempontjából. A kipufogórendszer hőmérsékletének növelésével a szénlerakódások szublimálódnak (elpárolognak) és kipufogógázként távoznak. Így a turbófeltöltőben, a motorszelepekben, a dugattyúgyűrűkben, a DPF vagy a FAP szűrőben, a katalizátorban és az egész kipufogórendszerben lerakódott szén (korom, egyéb lerakódások) véglegesen eltávolítható a motor alapelemeiből, lehetővé téve, hogy a motor ismét „lélegezzen” és megfelelően működjön.

Tisztítás a Carbon Cleaner berendezéssel?A motor tisztítása szétszerelés nélkül!

A Carbon tisztító központ technikusa 60 percen belül megtisztítja a gépkocsit a Carbon Cleaner berendezés használatával, végleges eltávolítva a motorból az összes szén- és egyéb lerakódásokat.

Carbon Cleaner berendezésünk teljesítménye figyelemre méltó.

10 éves hidrogéntechnológiai tapasztalatunknak köszönhetően képesek voltunk olyan egyedülálló technológiát kifejleszteni, amely elegendő hidrogént termel a motor sima járását akadályozó szénlerakódások 85%-a eltávolításához.

  • A berendezés teljesen automatizált és 230V-on üzemel, ami nagyon hatékony a gáztermelés szempontjából.Ezzel képesek vagyunk percenként 12 liter gáz áramlási sebességet elérni a motorok szénmentesítésének bizonyított hatékonysága érdekében.
  • A Carbon Cleaner berendezésünk 2 kW/h villamosenergia-fogyasztása gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából.
  • Hatalmas teljesítményének köszönhetően a Carbon Cleaner berendezésünk alkalmas akár 12.000 cm3-es benzin és dízelmotorok tisztítására is.
  • A berendezés fel van szerelve indító/leállító gombbal, időzítővel – 60 perc, feszültségszabályozóval – 0-230V, beépített – volt- és ampermérővel, alacsony elektrolitszintet jelző LED – kijelzővel, szárító- és hűtőrendszer magas szintjét jelző LED – kijelzővel, amely a legmelegebb napokon is képes elvonni a hőt a felmelegedett berendezésből.
  • A berendezés mérete: 80 cm x 80 cm x30 cm, súlya 65 kg.
  • A Carbon Cleaner berendezés kereken áll, így könnyen mozgatható, olajjal szemben ellenálló, és megfelel az autószolgáltatásokkal szemben támasztott követelményeknek.
  • A Carbon Cleaner berendezés fogyasztói ára alacsony, figyelembe véve, hogy az üzembehelyezés után sokáig képes megbízhatóan üzemelni a 30 literes tartálynak köszönhetően.
  • És ami a legfontosabb, a Carbon Cleaner berendezés teljesen mértékben Európában készül és kétéves garancia van rá.

A drága alkatrészek, példáu a dugattyúgyűrűk, a motor-szelepek, a DPF vagy az FAP szűrő vagy a katalizátor esetleges cseréje előtt lehetősége van a motor gyors és egyszerű szénmentesítésére a motor szétszerelése és kémiai adalékanyagok alkalmazása nélkül illetve egyes alkatrészek, például DPF/FAP szűrők, vagy katalizátor, költséges fizikai és szoftveres eltávolítása nélkül.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.